Vrijdagavond 28 juni de grote TVNV Bingo én huldiging competitieteams

Vrijdagavond 28 juni is er de grote TVNV-bingo in ons eigen en altijd even gezellige clubhuis. Om 19:30 starten we met de huldiging van de competitiekampioenen en om 20:00 uur starten we met de bingo. Er zijn natuurlijk grote, kleine, bijzondere, mooie, niet zo mooie en echte supertoffe prijzen te winnen. Neem de kinderen mee, de buurman en de buurvrouw. Iedereen is van harte welkomvrijdagavond 28 juni 19:30 uur. Kom op tijd want vol=vol!

Huldiging competitieteams

In de KNLTB-voorjaarscompetitie zijn meerdere TVNV-teams als winnaar in de poule geëindigd. Van harte gefeliciteerd! Jullie worden deze vrijdagavond voorafgaand aan de bingo op gepast wijze gehuldigd. Dus be there en sleep ook weer je familie, buren, kinderen en vrienden mee want dit wordt jouw moment!

Leukste competitieteamfoto

Ben je niet met je team als winnaar uit de bus gekomen, dan ook zien we je graag deze vrijdagavond 28 juni. We maken namelijk ook de winnaar bekend van de leukste competitieteamfoto! Bekijk de inzendingen.

Fantastische bingo prijzen

Er zijn fantastische, grote, kleine, bijzondere, mooie en supertoffe prijzen te winnen. Veel dank gaat uit naar onze lokale ondernemers zoals Visspecialist Marc, Mood4, Global Garden, Bruna, Tennishal Zwaanshoek, Ciao Aspendos, CUS® | Sieraden met betekenis, DA Drogisterij Splinter, Boulis Optiek, Snoep & Kadoboetiek, Spierings Herenmode, FeelYourWeb, Dierenspeciaalzaak Pootjes & CO en Bakkerij Van Leeuwen. Tevens is er een Canon Zoemini ter waarde van 139 euro te winnen! Een draagbare fotoprinter die past in je zak of een kleine tas. Print direct die magische momenten, waar je ook bent!

Plaats een reactie