Online afhangen

Je kunt met je KNLTB ClubApp een baan reserveren (‘afhangen’). Alle tennisbanen (uitgezonderd de banen voor les) zijn beschikbaar om op deze manier te reserveren.

Baanverlichting en baanreservering

De LED-baanverlichting is gekoppeld met het KNLTB afhangbord zodat automatisch de baanverlichting aan gaat indien de zon onder is en er een actieve reservering in het systeem staat.

Wanneer de reservering voorbij is en er geen aansluitende reservering is, zal de verlichting automatisch weer uit gaan op de specifieke baan. Dit betekent dat als je een baan gereserveerd hebt van 20:30 tot 21:30 en er geen aansluitende reservering is, de verlichting even na 21:30 gedimd wordt zodat je nog voldoende ziet om de banen te slepen en je spullen te pakken. Wil je nog doorspelen, dan kan je direct een nieuwe aansluitende reservering maken; zo lang er een baan beschikbaar is kan je dus altijd op een verlichtte baan spelen. Let op: de 2e/aansluitende reservering kan je niet vooraf maken, enkel bij verstrijken van de huidige reservering kan je een nieuwe reservering maken.  

Op dit moment gelden de volgende regels voor het maken van een reservering:

  1. Je kunt slechts 1 ‘actieve’ reservering per dag hebben; een actieve reservering is een reservering die in de toekomst ligt en dus nog niet voorbij is
  2. Direct nadat je reservering is afgelopen kan je een nieuwe boeking maken; deze kan aansluitend zijn op je zojuist verlopen reservering. Uiteraard dient er wel een baan beschikbaar te zijn om gelijk na je huidige reservering een nieuwe te maken
  3. Reserveringen met 2 of 3 spelers gaan per 45 minuten
    Reserveringen voor 4 spelers gaan per uur
  4. Reserveringen kunnen tot 7 dagen vooraf worden gemaakt  

Het is niet toegestaan met 4 spelers 2x een half uur af te hangen om vervolgens 1 uur te gaan dubbelen (zie ook baanreglement).

Contact

Mocht je vragen hebben bekijk dan de informatie hieronder van de KNLTB of neem contact op met Dirk-Jan van der Vecht (ict@tvnieuwvennep.nl).

Download KNLTBClubApp Google Play
Download KNLTBClubApp Apple Store
Meer informatie KNLTBClubApp