Ophalen oud papier

Ophalen oud papier
Een keer per maand staan vrijwilligers van TV Nieuw-Vennep zaterdagochtend op de oud papierwagen om zo geld voor de vereniging te verdienen. Een leuke manier om als vrijwilliger een steentje bij te dragen. Je kunt je individueel opgeven of (helemaal mooi) met een tennismaatje. En vergeet zelf niet je oud papier buiten te zetten. Daarmee steun je de 4 deelnemende sportverenigingen in Nieuw-Vennep.

Mail communicatie@tvnieuwvennep.nl of bel  Frank Alta (06-23727401).

Ophaal kalender 2021

[table id=11/]

Mail communicatie@tvnieuwvennep.nl of bel  Frank Alta (06-23727401).

Ophaal kalender 2021

Schema oud papier 2021