Sponsor een houten bankje

Momenteel wordt er hard gewerkt aan de productie van maar liefst 15 nieuwe houten bankjes die jou als toeschouwer een mooi uitzicht op de baan gaan geven. De verwachting is dat eind van deze maand mei de eerste oude steigerhoutenbanken vervangen kunnen worden door deze nieuwe exemplaren.

Topsport

Dit houtinitiatief is van de grond gekomen met dank aan Albert Lunenborg, Lex Parrée, Franklin Abels en Erwin Meijer. Wellicht heb je een van hen al aan het werk gezien in het clubhuis welke momenteel ‘verbouwd’ is tot een soort van timmerplaats om deze massaproductie te accommoderen. Albert zorgt er met zijn timmermansoog voor dat er amper een plankje zaagverlies is en deelt zo nu en dan aan passanten de kneepjes van het vak. Soort van topsport. Hulde!

Bankje sponsoren

Wellicht is het leuk om een bankje te adopteren of te sponsoren. Voor 150 euro (eenmalig) kun je hier je naam op laten zetten (of niet als je liever anoniem wil blijven) daarmee komt er weer wat geld terug naar de vereniging waar weer andere mooie initiatieven mee gefinancierd kunnen worden. Wellicht een leuk idee voor de competitieteams; allemaal 25 euro en je hebt een bankje geadopteerd. Met adoptie is het bankje overigens nog steeds van en voor alle leden om op te zitten. Jij als bankadoptieouder krijgt de waardering en de wetenschap dat je een steentje bijdraagt aan dit mooie cluppie. Heb je interesse mail Frank Alta communicatie@tvnieuwvennep.nl.

BankjeWie
1Competitieteam Heren 1 Zaterdag van Wouter Meijer
2Team: Jordy, Kim, Nadia, Niels, Rogier, Sandra en Vanessa
3Team: Lex, Frank, Dirk, Luc, Iwan, Xander, Erwin, Edwin en Erwin
4Ilse en haar vrijdaggroepje
5Team: Digna, Elles, Frank, Hugo, Ivonne, Jola en Michelle
6Team: Carla, Herma, José, Vivian, Jeanette, Antonie en Charlotte
7Team: Lisette, Barbara, Yvonne, Madelon en Jolanda
8Team: Gabriella, Monique, Petra, Yolanda, Mariëlle en Rianne
9Team: Dianne, Nicole, Pauline, Caspar, Tim, Frank en Bart
10Team: DJ, Edwin, Floris, Eric, Marco en Roel
11Team Grace: Friday mix
12Team Wybe, Koen, Barend en Paul
13Een van onze leden
14Een van onze leden
15Koen Frese
16Team Nicolette Laan
17Wybe | Ontdek de natuur: mebiusoptics.nl
18Team Sylvia
19Team Marcel H
20Team Bart de W.
21Mirjam Snoeks