BBB Mellow Yellow!

Afgelopen vrijdag 17 juni was het weer feest bij TV Nieuw-Vennep. Barbara Bus, een van de organiserende dames van deze altijd gezellige BBB-avonden, doet verslag.

Ein-du-luk! Het mag weer! Een beetje mellow, en heel veel yellow. Wát een feest! De eerste BBB ging gisteravond zinderend van start, en eindigde traditiegetrouw de volgende ochtend en daar houden wij BBB -meisjes van!

Giftig gele koek

Giftig gele koek, chips, cocktails en  quasigezonde snacks bezorgden onze deelnemers energie om fantastisch spannende potjes tennis te spelen.

Hawaï kransen naar Rob en Mark

Rob Boomgaart en Mark Beelt hebben hun aller-uiterste skills ten beste gegeven tijdens het traditionele Rondje om de Wereld, en gingen er met de knalgele Hawaï kransen vandoor. Wie wil die nu niet? Mannen, we hebben van jullie genoten.

Het kan niet anders, natuurlijk hier en daar een beetje chaos door knallende ballonnen, smeltende slagroom, mimosa waterval en omvallende fietsen, het hoort er allemaal bij

Wij zeggen niets, what happened at TVNV, stays at TVNV ..

Zin in nog een feestje? Het eerst volgende feestje is tijdens het Jumbo Van Vliet Haarlemmermeer Open Toernooi 2022 (HOT) vrijdag 12 augustus

Plaats een reactie