Inschrijven voor jeugdcompetitie 2018

Iedereen is nog volop bezig met de najaarscompetitie, maar we gaan langzaamaan ook alweer denken aan de teamopstellingen voor de voorjaarscompetitie 2018 voor onze jeugdspelers. De deadline voor het inschrijven van de teams bij de KNLTB is namelijk altijd rond 1 december.

Inschrijfformulier jeugdcompetitie

Daarom bijgaand het inschrijfformulier voor de voorjaarscompetitie 2018. Als junioren ook in het voorjaar van 2018 weer competitie willen gaan spelen, vul dan bijgaand formulier in en mail het voor 1 november a.s. naar arnold306@ziggo.nl.

Het inschrijfformulier is zowel voor de Groene als voor de Gele jeugdcompetitie. Als je kind in 2017 Groen heeft gespeeld en je twijfelt of hij/zij al door kan naar geel, zet dat dan even op het formulier erbij. De indeling wordt in overleg met de trainer Peter Pollé gemaakt, zodat we ieder kind op het juiste niveau kunnen indelen.

Sommigen van jullie willen / moeten doorstromen naar de senioren. Het zou fijn zijn als je dit ook aan mij laat weten, zodat ik weet dat ik die kinderen niet meer in een juniorenteam hoef in te delen. Wellicht kan ik ook helpen bij het zoeken naar mogelijkheden voor een goede overgang naar de seniorencompetitie.

Ik hoop dat de inschrijvingen weer binnenstromen. En zegt het voort!

Contactpersonen

Plaats een reactie