Tenniskidsfeest groot succes

Elk jaar organiseert de KNLTB voor alle deelnemers aan de Tenniskids Worldtour en de Groene competitie het Tenniskidsfeest. Dit jaar was het op 1 juli in Sportpark Eindhoven Noord en 2 juli in  Sportcentrum Oudenrijn en LTC Vleuten De Meern. Gijs Ribberink en zijn moeder Annemarie waren op 2 juli aanwezig. Hieronder een kort verslag van Annemarie Plevier.

Er waren ongeveer 500 kinderen aanwezig. Na aanmelding ontvingen de kinderen een t-shirt in de kleur van de bal waarmee ze spelen (Rood, Oranje of Groen) en een KNLTB bidon. Eerst volgde er een algehele warming up, met als uiteindelijk resultaat een dans met tenniselementen als een service, forehand en backhand. Ook Ace en Love, de tenniskidsmascottes waren aanwezig en deden mee.

Hierna volgde, in vooraf verdeelde groepen, de 3 programma’s Entertainment, een goochelaar, Tennis, korte wedstrijdjes en diverse clinics en Fun, springkussens, rolstoeltennis, beachtennis en andere spelletjes. De dag werd afgesloten met een optreden van Pleun, winnares Voice of Holland. De gehele dag werden er opnames gemaakt door Nickelodeon.

 

Plaats een reactie