Clubkampioenschappen senioren: wie-is-de-beste?!

In de week van maandag 5 september tot en met zaterdag 10 september kun je weer meedoen aan de clubkampioenschappen (CK) senioren: wie-is-de-beste?! Deze sportieve en vooral gezellige activiteit is voor alle leden vanaf 15 jaar. Schrijf je nu snel in op toernooi.nl ‘Clubkampioenschappen senioren TVNV 2022’.

Inschrijven kan tot en met woensdag 31 augustus

Leuk als je (weer) mee doet aan de clubkampioenschappen ‘wie-is-de-beste’. Hieronder alle relevante informatie op een rij:

  • Speelperiode is van maandag 5 september tot en met zaterdag 10 september. Op doordeweekse dagen wordt gespeeld vanaf 18:30 uur en in het weekend vanaf 10:00 uur.
  • Je kan inschrijven in de DE, HE, DD, HD en de GD. Op basis van het aantal inschrijvingen en actuele rating maken we een aantal poules.
  • Inschrijving is open voor alle leden van T.V. Nieuw-Vennep die op 1 januari 2022 15 jaar of ouder zijn.
  • Het inschrijfgeld bedraagt 7,50 euro per onderdeel (max 2) per persoon en wordt via automatische incasso geïnd.
  • We spelen om 2 gewonnen sets met wedstrijd-tiebreak in een derde set

Zomerleden opgelet: de zomerchallenge aanbieding loopt weliswaar tot 1 september maar als je lid wordt dan kun je gratis doorspelen de rest van dit seizoen en volgend jaar gebruik maken van het aanvangstarief. Op deze manier kun je dus meedoen met wie-is-de-beste! Zie de mail die je hierover binnenkort ontvangt.

Inschrijven clubkampioenschappen TVNV 2022 (toernooi.nl – sluitingsdatum wo 31 aug)

Organisatie

Jolanda van Boheemen, Ilse van der Giessen, Roel Surink en Frank Alta. Mail: wieisdebeste@tvnieuwvennep.nl

Plaats een reactie