CTS GROUP nieuwe sponsor van TV Nieuw-Vennep

TV Nieuw-Vennep heeft een nieuwe sponsor mogen verwelkomen! Sinds dit jaar is ook CTS GROUP trotse sponsor van onze vereniging.

Europese distributie en logistiek

Veel van jullie zullen de naam ‘CTS GROUP’ kennen van de witte vrachtwagens die vaak in Nieuw-Vennep en omstreken rondrijden. CTS GROUP is namelijk gespecialiseerd in Europese distributie en logistiek. Vanuit de thuisbasis op Businesspark Nieuw-Vennep Zuid verzorgt de logistiek dienstverlener palletvervoer door heel Europa. Daarnaast is het dé partner voor verschillende logistieke diensten, zoals de opslag van goederen, voorraadbeheer en diverse aanvullende logistieke services.

Betrokken ondernemen

In de 23 jaar dat het bedrijf bestaat, heeft CTS GROUP altijd gekeken hoe zij ook iets kon betekenen voor de omgeving. Maatschappelijk verantwoord en betrokken ondernemen heeft altijd een plaats gehad in de bedrijfsvoering. Als logistiek dienstverlener is CTS GROUP constant in beweging, letterlijk en figuurlijk. Het bedrijf steunt graag initiatieven en clubs die bijdragen aan ontwikkeling en beweging in de omgeving. Tennisvereniging Nieuw-Vennep is hier natuurlijk een mooi voorbeeld van. Daarnaast groeit CTS GROUP en is de organisatie vaak op zoek naar nieuwe medewerkers. Lokale exposure is dus erg handig!

Meer over CTS GROUP

Plaats een reactie