Vertrouwenscontactpersoon

Als vereniging zijn we verantwoordelijk voor een veilige sportomgeving. Dit is een omgeving waarin sportplezier centraal staat en waar geen ruimte is voor agressie, intimidatie en seksueel grensoverschrijdend gedrag. Daarom is er ook een vertrouwenscontactpersoon binnen onze vereniging waar je terecht kunt om in vertrouwen te praten over grensoverschrijdend gedrag. Onze vertrouwenscontactpersoon (VCP) is Dianne Roerdink en zij is bereikbaar op vcp@tvnieuwvennep.nl

Dianne Roerdink

Mijn naam is Dianne Roerdink, ik ben 39 jaar en ik woon in Nieuw-Vennep. Ik heb 4 dochters (7,5, 1 en 1) en ik werk als orthopedagoog/onderwijsadviseur in Amsterdam en Zaanstad. Sinds 2018 tennis ik bij TV Nieuw-Vennep. Het bestuur heeft mij gevraagd om vertrouwenscontactpersoon (VCP) te worden bij onze tennisclub. Jullie kunnen met vragen of zorgen over grensoverschrijdend gedrag bij onze club bij mij terecht. Te denken valt aan ongewenst verbaal, non-verbaal of fysiek gedrag op onze tennisclub. Ik bied een luisterend oor en kan vervolgens oplossingsgericht met je meedenken welke volgende stap je kan zetten. Dus mocht je ergens mee zitten, schroom dan niet om via de mail contact met mij op te nemen. Ik maak dan een afspraak met je. Mijn contactgegevens zijn: vertrouwenscontactpersoon@tvnieuwvennep.nl

Vertrouwenscontactpersoon (KNLTB)
Een misdraging, wat nu? (KNLTB)

1 gedachte over “Vertrouwenscontactpersoon”

 1. Dianne, goed dat je dat gaat doen, al hoop ik niet dat TV Nieuw-Vennep dat nodig zal hebben!
  Ben je familie van de familie Roerdink uit Heemstede? Voordat ik in Nw-Vennep kwam wonen, tenniste en woonde ik in Heemstede.
  Veel plezier bij onze club, ik tennis al meer dan 50–jaar erbij!
  Met een sportieve groet,
  Tiny Hart

  Beantwoorden

Plaats een reactie