Nieuwe trainer Holland Tennis: David

Bij Holland Tennis is een nieuwe trainer die komend seizoen naast Peter Pollé ook les zal geven bij TV Nieuw-Vennep: David Oosterweghel. Van harte welkom David! Hieronder stelt David zich voor.

Afbeelding kan het volgende bevatten: 1 persoon, boom, plant, lucht, buiten en natuur

Hallo beste tennissers, mijn naam is David Oosterweghel. Ik ben 30 jaar en woon in Haarlem.

Vanaf komende zomerseizoen zal ik tennisles gaan geven voor de tennisschool Holland Tennis. Ik kijk er naar uit om bij de verenigingen HLTC en TV Nieuw Vennep tennislessen te verzorgen aan de jeugd en volwassenen.

Op deze manier wil ik mij alvast voorstellen aan iedereen. Zolang ik mij kan herinneren ben ik een sportfanaat, die graag mensen nieuwe dingen leert. In mijn vrije tijd loop ik veel hard. Naast hardlopen en tennissen speel ik ook graag voetbal en basketbal.

Ik heb bij diverse tennisverenigingen gewerkt, waaronder tennis vereniging Hoofddorp, tennis vereniging Badhoevedorp en Arnolduspark.

De afgelopen 5 jaar heb ik met veel plezier in het Midden-Oosten gewoond en lesgegeven. Ik heb daar met veel verschillende nationaliteiten en niveaus gewerkt.

Mijn kracht als trainer zit vooral dat ik mensen weet te enthousiasmeren om zich steeds te verbeteren. Elke kleine stap is een stap vooruit en dus positief. Maak er elke dag wat van. Doe ik ook!

Meer informatie en inschrijven tennisles via Holland Tennis

Plaats een reactie