Clinic voor het goede doel op 26 maart

Intense Tennis trainer Alban Meuffels organiseert tijdens de open dag op zaterdag 26 maart een clinic om geld in te zamelen voor onderzoek naar het syndroom van Usher en behandeling daarvan.

Update: deze clinic-voor-het-goede-doel start zaterdag 26 maart om 12:00. Heb je gedoneerd dan zien we je graag een paar minuten voor 12:00 uur

Hey tennissers van TC Nieuw-Vennep!

Het voorjaar komt er weer aan! Ik heb onwijs veel zin in het nieuwe tennisseizoen bij TC Nieuw-Vennep en daar vanaf april op de woensdagen opnieuw les te geven aan jullie toptennissers

Nu wat minder leuk nieuws… vorige week kreeg mijn broer Mendel te horen dat zijn dochtertje Meli (10 maanden oud) het Usher syndroom heeft. Dit is een aangeboren ziekte waarbij ze sinds haar geboorte slechthorend is en uiteindelijk zowel doof als blind gaat worden. Vooralsnog is er helaas geen geneesmiddel voor mijn nichtje om dit tegen te gaan. Het Usher syndroom is een erg zeldzaam syndroom (zo’n 1.000 mensen in Nederland hebben dit) waardoor er weinig geld beschikbaar is voor onderzoek.

Nu komt het betere nieuws! De onderzoeken naar het Usher syndroom verlopen voorspoedig. Er is kans dat er in 2025 een geneesmiddel zal zijn, zodat mijn nichtje kan blijven zien en horen! Mendel en ik gaan zondag 27 maart 2022 op het circuit in Zandvoort 12 km hardlopen voor het Usher syndroom (Run4Usher)! Hiermee willen we donaties inzamelen om Meli een betere toekomst te geven en volop kan genieten van het leven mét tennisracket natuurlijk!

Aanmelden clinic!

Mijn vriend en collega-tennistrainer Jaap Plugge kwam met het initiatief om op de openingsdag TV Nieuw-Vennep 26 maart 2022 een clinic te organiseren met als doel om donaties in te zamelen voor het Usher syndroom. Jaap, Jaco, Rene en ik zullen de clinic organiseren en jullie flink aan het werk zetten op de baan, want wat is er nou leuker dan lekker tennissen én bijdragen aan een goed doel?!

Aanmelden voor de clinic kan via onderstaande link! Doneer 20 euro voor het Usher syndroom, en meld daarbij je naam + Nieuw-Vennep clinic zodat we weten dat je meedoet en je hebt ingeschreven! We verdelen de groepen in tweeën, waarbij een groep van 12 tot 13 uur tennist en de andere groep om 13 tot 14 uur. De clinic wordt gegeven op zaterdag 26 maart. Mocht je helaas niet kunnen komen, doneren is alsnog mogelijk via onderstaande link. Meli is je super dankbaar! Tijdens de clinic zal Meli naast de baan staan om jullie aan te moedigen. Ze is dan alvast aan het leren hoe ze moet tennissen. Hopelijk zien wij jullie 26 maart op de baan!

Inzamelingsactie Mendel Meuffels | Meli’s Run4Usher (whydonate.nl)

Groetjes Alban Meuffels

Meli

1 gedachte over “Clinic voor het goede doel op 26 maart”

Plaats een reactie