Opnieuw een droevig bericht…

Ons tennismaatje en bovenal goede vriendin Mirjam Snoeks, is op donderdag 9 september 2021 overleden.

Niet alleen voor ons, maar voor velen is dit een groot verlies. Op 11 september 2021 hebben wij even een balletje geslagen. Bij aankomst op het park was het even slikken bij het zien van de vlaggen die halfstok hangen. Een mooi en respectvol gebaar van haar geliefde tennisclub, waar zij al jaren lang  ook als vrijwilliger een bekende verschijning was. 

Velen herinneren zich haar onder andere als de dame die zittend op de grasmaaier ervoor zorgde dat het gras op ons park er altijd picobello bij lag. 

We zullen aan haar blijven denken, al was het alleen maar bij het zien van de klok bij baan 7, en de scoreborden op het park die zij heeft geregeld. Haar betrokkenheid was ook merkbaar bij een evenement als ons open toernooi. Zo zorgde zij voor de opruimkratjes en de schortjes voor de bardienstmedewerkers.  Zij vond het belangrijk om ondanks dat ze ziek was geworden haar bijdrage te blijven leveren. 

Niet alleen wij, maar vele leden zullen haar als hartelijke, levendige, sportieve en altijd opgewekte persoon gaan missen. Een mooi mens, met humor, enthousiasme en een groot hart voor de club. Op haar eigen sponsorbank is haar tekst: TVNV=HOT, gezellig en betrokken.

Mirjam wordt op dinsdag 14 september 2021 in besloten kring begraven.

Grace van der Lee en Yvonne van den Top

Blijvend herinneren

In 2018 is op ons tennispark een boom geplant ter nagedachtenis aan leden die ons ontvallen zijn en aan wie we mooie herinneringen hebben. Deze boom staat er nu ook voor Mirjam.

1 gedachte over “Opnieuw een droevig bericht…”

Plaats een reactie