Veel plezier tijdens G-tennistoernooi

Zaterdagmiddag 4 september vond weer een vreugdevol G-tennistoernooi op onze vereniging plaats. Hieronder een korte indruk van dit evenement.

Bekijk meer (alle) foto’s G-Toernooi TVNV sept 2021

Dank

Dank aan allen die dit G-toernooi hebben mogelijk gemaakt: de KNLTB, de vrijwilligers die als buddy hebben deelgenomen, Rutte een trouwe sponsor van onze club en G-tennis in het bijzonder en natuurlijk de organisatoren: Brigitte van Kan, Carin Verhage en Arthur Maaswinkel

Meer over G-tennis bij Tennisvereniging Nieuw-Vennep
Alles over G-tennis KNLTB

1 gedachte over “Veel plezier tijdens G-tennistoernooi”

1. Beste organisatie,
    Wat een enthousiasme, plezier en super mooi weer! Proficiat met dit geslaagd toernooi.
    Wij van Tc De Snelle Sprong uit Tegelen zitten vol op in de voorbereiding van onze regionale Tennisdag op zaterdag 25 september. De inschrijving sluit 15 september.
    Wij zijn benieuwd hoeveel inschrijvingen jullie hadden.
    Overigens wij hadden jl. zaterdag ook een uitwisselingstoernooi met Tc Velden en
    Tc Sint Anthonis en was ook heel gezellig.
    Met sportieve groet, de G-commissie. Namens deze Wim Tosserams

Beantwoorden