2 HOT DJ’s tijdens HOT 2018

Vanaf 4 augustus gaat het HOT van start. We hebben er veel zin in. Met de ervaring van Arjan bij de Kikkers, onze topmeiden en het mooie weer dat de komende periode lijkt te blijven, willen we er een onvergetelijk toernooi van maken. Samen met de organisatie willen we zorgen dat het toernooi in het jubileum jaar er één wordt om niet te vergeten. 

Met een mooi deelnemersveld bij de 50+ en het open toernooi waarbij we hopen op mooie, spannende en gezellige partijen willen wij zorgen dat er naast deze wedstrijden ook voor de innerlijke persoon wordt gezorgd. Wij zorgen voor een buitenbar, veel ijs en natuurlijk lekkere broodjes en maaltijden.

Daghap

Elke dag hebben wij heerlijke huisgemaakte kippendijen saté en een hamburger First Place ( US burger op Italiaanse bol) beschikbaar. Daarnaast zorgen wij voor frisse maaltijdsalades en lekkere luxe broodjes. Uiteraard hebben wij ook lekkere tosti’s, friet en snacks beschikbaar. Ook is er elke dag een daghap te bestellen.

  • 6 aug: Nasi met saté en kroepoek: € 8,50
  • 7 aug: Pasta Pesto € 8,50
  • 8 aug: Schnitzel met champignonsaus: € 10,00
  • 9 aug: Biefstuk met brood of friet € 14,50
  • 10 aug: Lekkerbekkies met friet € 12,50
  • 11 aug: Wat de pot schaft v.a. € 11,00
  • 12 aug: Kampioensmenu v.a. € 11,00

Naast het eten willen wij ook voor extra gezelligheid zorgen. Hierdoor hebben wij op donderdag 9 augustus een zanger geregeld. Mark Meijer is een Amsterdamse zanger die beschikt over een breed assortiment muziek. Hij heeft o.a. gezongen bij Meerlive en op verschillende Amsterdamse avonden. De planning ligt van 16.00 tot 20.00 uur. Echter kan het e.e.a. nog iets aangepast worden afhankelijk van de partijen.

Feestavond 2 HOT DJ’s

Op vrijdag 10 augustus hebben wij een feestavond en omdat het de laatste dagen nogal HOT is en het om een HOT toernooi gaat, hebben wij 2 HOT DJ’s. Deze mannen houden van een zomers feestje en hebben dit bij ons al eerder laten zien. Hun gehele repertoire is heel breed en zij zullen zich aanpassen aan de wensen van onze gasten.

Wij wensen iedereen een top toernooi en hopen jullie zoveel mogelijk te zien. Wij hebben er heel veel zin in.

Team First Place

Plaats een reactie