Het is iedere donderdag feest

Het is elke donderdagmiddag feest bij TVNV! En dat komt door Dominique, Anouk, Inez, Thom, Jeroen, Michiel, Sam en Jasper en natuurlijk Arthur die deze G-tennissers tennisles geeft. Wat een plezier beleven deze jongens en meiden ieder donderdag weer.

G-tennis

Als je op donderdagmiddag tussen 17.00 en 18.00  op het park komt,  kun je onze G-tennissers een balletje zien slaan. Iedere week traint Arthur met veel passie, geduld en humor onze groep G-tennissers. In de winterperiode wijken zij uit naar de tennishal in Zwaanshoek. Plezier in het spel en lol met elkaar staan voorop. En dat kun je zien!

Goed om te vermelden dat G-tennis financieel wordt gesteund door firma Rutte. Dat doen zij al jaren en daar zijn wij hen zeer dankbaar voor. Fijn van dat we leden hebben die met hun onderneming mooi dingen op TVNV mogelijk maken! Top! Dus mensen als je een flink aantal straatjes moet aanleggen; bij de firma Rutte weten ze van wanten!

Meer informatie

Mocht je meer informatie willen hebben over het G-tennis dan kun je altijd contact opnemen met Brigitte van Kan of Arthur Maaswinkel (gtennis@tvnieuwvennep.nl). Of nog leuker, kom gewoon eens langs op donderdagmiddag tussen 17.00 en 18.00 op het park!

G-tennis KNLTB
Brochure G-tennis

 

 

Plaats een reactie