Dutch Down Support Foundation haalt 1220 euro op

Zaterdagavond 26 augustus is het Dutch Down Support Foundation (DDSF)-toernooi gespeeld bij tennisvereniging Nieuw-Vennep. Tijdens deze sportieve en bovenal gezellige avond is geld ingezameld om projecten mogelijk te maken van deze mooie foundation, die zich inzet voor kinderen met het syndroom van Down.

Benefiet-toernooi

Sandra van Duijl van Dutch DDSF, die dit benefiet-toernooi samen met Manon van der Werff, Antoinette van Gerven, Brigitte van Kan organiseert, kijkt terug op een geslaagde avond: “We kijken terug op echt een FANTASTISCHE avond! Alleen al wat het weer betreft en de verrassende en leuke tennispartijen. Iedereen was enthousiast en we hebben nog niet eerder zoveel loten verkocht: € 1220,- was de gehele opbrengst van de avond. Met de opbrengst kunnen we heel veel betekenen.” 

Opbrengst naar school in Suriname

De opbrengst gaat DDSF gebruiken voor de aanschaf van leermaterialen voor een kleine school voor kinderen met Down in Suriname die deze heel hard nodig heeft. Sandra: “Omdat we zo’n groot bedrag hebben opgehaald, gaan we ook een gedeelte gebruiken om de 5 leerkrachten en de ouders te ondersteunen in de eerste periode. Hoe en op welke manier daar gaan we de komende weken hard over brainstormen.

G-tennissers openen toernooi

Het toernooi werd geopend met een korte demonstratie  G-tennis-training onder leiding van trainer Arthur Maaswinkel. Iedere donderdagmiddag traint hij een enthousiaste groep G-tennissers bij TV Nieuw-Vennep. Bijzonder om te zien hoeveel (tennis-)plezier deze groep in deze demonstratie van 10 minuten liet zien.  Lees meer over G-tennis bij TVNV.

Over Dutch Down Support Foundation

Dutch Down Support laat wereldwijd kinderen en volwassenen met Downsyndroom en hun omgeving delen in de kennis, ervaring en middelen die in Nederland inmiddels gewoon zijn.

Lees meer over Dutch Down Support Foundation

Plaats een reactie