Zomerse tossavond @TVNV

Vrijdagavond 7 juli was het weer vanouds gezellig tossen. Dit keer een prachtige zomeravond, volle maan en meer deelnemers dan de vorige keer. Leuk ook dat twee gloednieuwe leden meededen: Gerry Harte, die na enkele ’tussenjaren’ in het buitenland weer terugkeert op zijn cluppie en Jeroen Verkaik die de smaak te pakken heeft gekregen na een geslaagde BBB-avond. Allebei van harte welkom!!

Fles wijn baan 11

De pachters, Mark en Rick, kwamen deze avond spontaan met een mooie fleswijn aan die de winnaar van het afsluitende ‘rondje om de wereld’ mee naar huis mocht nemen. Dank jongens! Brian van harte gefeliciteerd! En Roel die deze fles wijn aan zijn neus voor bij zag gaan; het scheelde niets!

Ook meedoen met de toss

Kijk op de activiteitenkalender voor de eerst volgende toss. Deze is op vrijdag 21 juli 20:00. Noteer die alvast in je agenda. Je kunt je ook opgeven voor de toss-whatsapp

Contactpersonen

Voor meer informatie kun je terecht bij Elvira Dijkstra (vrijdag), Frank Alta (vrijdag) en Carmen Hunnekens (woensdag): toss@tvnieuwvennep.nl. Wil je ook in de toss-Whatsapp-groep? Mail ons.

 

Plaats een reactie