Doe je (weer) mee met de clubladder?

Vanaf maandag 1 april start ook de Sportconnexions clubladder. Met clubladder speel je elke 2 weken een leuke ladder wedstrijd. Clubladder regelt de ladderwedstrijden op jouw niveau. Jij bepaalt zelf hoe vaak en op welke dagen je speelt. Als je wint van iemand hoger op de ladder wissel je van plek. Een leuke manier om eens vaker te tennissen of eens  andere leden te ontmoeten. Doe je mee?

Clubladder enkel

Aanmelden Clubladder enkel

Clubladder dubbel

Aanmelden Clubladder dubbel

Voor de Clubladder Dubbel is er 1 dubbel ladder (lees poule) en op basis van speelsterkte worden de partijen ingedeeld. Je kunt dus tegen de combinatie heer/heer of dame/heer of dame/ dame met je teamgenoot komen te staan. Je kunt zelfs 2x inschrijven voor de dubbel (let dan wel op dat je je niet 2x als ‘captain’ (=1e speler) inschrijft. Dan kan het voorkomen dat jouw dubbelteams tegen over elkaar komen te staan; dat vraagt dan wat aanpassingsvermogen door een invaller te regelen of de wedstrijd te annuleren.

Hoe werkt het?

De eerste wedstrijd word je ingedeeld op basis van het speelniveau dat je hebt opgegeven. Je ontvangt aan het begin van de ronde een email met wedstrijdgegevens, en hebt dan 2 weken om de uitslag te registreren. Je kunt rondes overslaan en wedstrijden doorschuiven naar de volgende ronde. Bekijk de spelregels op Connexions.

Plaats een reactie