Nieuw tennistrainer Intense Tennis: Alban Meuffels

Hey tennissers van Intense Tennis! Ik ben Alban Meuffels en ik ga vanaf april starten als nieuwe trainer van Intense Tennis.

Passie voor tennis

Net zoals trainers Jaap en Jaco heb ik een ongelofelijke passie voor tennis. Tot vorig jaar heb ik internationale tennistoernooien gespeeld met als doel de Grand Slam toernooien spelen. Helaas is dat niet gelukt, maar toch heb ik een mooie carrière gehad met als hoogtepunten Nederlands Kampioen t/m 18 (2009 en 2010), en een proftitel in Zweden Karlskrona. In 2012 kreeg ik een wildcard voor het ABN-AMRO toernooi en heb ik met Roger Federer mogen trainen, een super gave ervaring! Nu ben ik alleen actief bij de Nederlandse ranglijsttoernooien en sta ik momenteel 9e van Nederland. Jaap ken ik nu al een tijdje en ik zie hem als een goede vriend en trainer waar ik me erg graag bij aansluit! Hopelijk zie ik jullie in april op de banen in Nieuw-Vennep

Alban Meuffels

Meer over tennislessen bij Intense Tennis

Plaats een reactie