Geannuleerd: Libéma Open 6 – 14 juni

Update: Libéma Open slaat jaar over 

Libéma Open 2020 gaat niet door. De start van het internationale grastoernooi in ’s-Hertogenbosch stond voor 8 juni gepland. De 31ste editie wordt doorgeschoven naar 5 tot en met 13 juni 2021. In navolging van Wimbledon hebben WTA en ATP besloten om alle toernooien tot 13 juli van de internationale kalender te halen. Eerder was al besloten dat er in verband met de wereldwijde uitbraak van het coronavirus tot 8 juni niet gespeeld zou worden. Deze periode wordt nu verlengd tot na het grasseizoen. ‘De gezondheid van de spelers, medewerkers en bezoekers staat altijd voorop. Daarom kunnen we niet anders dan het toernooi een jaar uitstellen. Deze beslissing schept duidelijkheid voor iedereen in een periode waarin het sentiment er niet is om grote evenementen te bezoeken. In 2021 organiseren we samen met onze trouwe partners weer een toptoernooi’, aldus toernooidirecteur Marcel Hunze. 

Hét grastoernooi van Nederland in Rosmalen start dit jaar 6 juni en jij kunt daarbij zijn! De kaartverkoop is inmiddels gestart en jij krijgt als lid van TVNV 5 euro korting op een kaartje met onderstaande kortingscode. Daarnaast ontvangt de club 2 gratis vrijkaarten die begin mei worden verloot.

Kortingscode Libéma Open (Rosmalen)

Via de link kom je op het overzicht van de speeldagen. Na het kiezen van de dag vul je bij “Libéma Open 2020 – Club actie” de bovenstaande code in. Na het invullen van de code wordt de prijs meteen aangepast. De VIP-kaarten komen vanaf 5 weken voor het toernooi beschikbaar in de webshop.

Groundsmen gezocht

Mocht je nog de ambitie hebben om als vrijwilliger het Groundsmen team te versterken dan kan dat ook. Zie onderstaande oproep.

Meer over Libéma Open 2020

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *