Voorjaarscompetities (jeugd en senioren)

Voorjaarscompetities (jeugd en senioren)
In het voorjaar van 2021 zijn de voorjaarscompetities gepland. De speeldata vind je hier: Speeldata voorjaarscompetitie 2021. Aan het begin van de competities zullen de speeltijden van de thuis- en uitwedstrijden bekend zijn en zullen de banen voor de competitie gereserveerd zijn. Op de thuisspeeldagen van de competitieteams zullen er minder beschikbaar zijn voor vrijspelen.

Meer informatie en contact

Ingrid van Gerwen (doordeweekse competities) Paul van Lingen (zaterdagcompetities) Yvonne van Everdingen (VCL zondagcompetities). Mail: competitie@tvnieuwvennep.nl Coördinatie Tenniskids jeugdcompetitie oranje, rood en Groene competitie: Annemarie Plevier annemarie.plevier@planet.nl Voorjaarcompetitie KNLTB Speeldata voorjaarscompetitie 2021 Speeldata zomeravondcompetitie 2021

Meer informatie en contact

Ingrid van Gerwen (doordeweekse competities)
Paul van Lingen (zaterdagcompetities)
Yvonne van Everdingen (VCL zondagcompetities).
Mail: competitie@tvnieuwvennep.nl

Voorjaarcompetitie KNLTB