G-tennistoernooi

G-tennistoernooi
Op zondag 3 september 2017 organiseert Tennisvereniging Nieuw-Vennep met veel plezier het G-Tennis Buddy Toernooi. De spelers spelen met hun eigen buddy of een buddy van TV Nieuw-Vennep. Aanmelden kan via gtennis@tvnieuwvennep.nl. Het toernooi wordt gespeeld op de buitenbanen. We hopen op goed weer! Eventuele afgelasting wordt per email op 3 september voor 10.00 uur doorgegeven.

G-Tennis

TV Nieuw-Vennep is in 2012 gestart met G-tennis. Wekelijks krijgt een groep enthousiaste G-spelers tennis van Arthur Maaswinkel, geassisteerd door een ouder (zie G-tennis). Ieder jaar organiseert TV Nieuw-Vennep een G-tennis toernooi.

Contact

Brigitte van Kan (06 2922 2148), Carin Verhage (06 5586 0793) of Arthur Maaswinkel (gtennis@tvnieuwvennep.nl).

Sponsors

Dit toernooi wordt gesponsord door Dirk Kuyt Foundation, Giraf – therapie voor kinderen, Maja Stuwadoors, Rutte Groep en E-storage.

Het toernooi wordt gespeeld op de buitenbanen. We hopen op goed weer!

G-Tennis

Contact