Algemene ledenvergadering (ALV) – online

Feb
15
Algemene ledenvergadering (ALV) - online
Update donderdag 3 feb 2022: We waren helemaal voorbereid op de algemene ledenvergadering (ALV) aanstaande vrijdag en hadden er net zoals veel leden zin in. Helaas, het halve bestuur is ziek! Het gaat niet lukken op vrijdag 4 februari, ook niet online. We zijn genoodzaakt de ALV te verplaatsen. De nieuwe datum is: dinsdag 15 februari om 20.00 uur, online. Wegens de hoge aantallen besmettingen en veel afmeldingen voor de ALV voor aankomende vrijdag hebben we toch definitief voor online gekozen. De link om online deel te nemen aan de vergadering, ontvang je enkele dagen voor aanvang. Bestuur Tennisvereniging Nieuw-Vennep Ingrid, Rob, Carla, Dirk-Jan en Rogier

Update donderdag 3 feb 2022:

We waren helemaal voorbereid op de algemene ledenvergadering (ALV) aanstaande vrijdag en hadden er net zoals veel leden zin in. Helaas, het halve bestuur is ziek! Het gaat niet lukken op vrijdag 4 februari, ook niet online. We zijn genoodzaakt de ALV te verplaatsen.

De nieuwe datum is: dinsdag 15 februari om 20.00 uur, online.

Wegens de hoge aantallen besmettingen en veel afmeldingen voor de ALV voor aankomende vrijdag hebben we toch definitief voor online gekozen. De link om online deel te nemen aan de vergadering, ontvang je enkele dagen voor aanvang.

Bestuur Tennisvereniging Nieuw-Vennep
Ingrid, Rob, Carla, Dirk-Jan en Rogier

Plaats een reactie