Tennisles

De tennislessen worden vanaf oktober 2019 verzorgd door de trainers van Intense Tennis: Jaap Plugge en Jaco de Paauw. Als lid van TVNV ontvang je ruim voor het begin van het tennisseizoen 2020 informatie over de verschillende trainingsmogelijkheden. Wil je komend winterseizoen al lessen nemen? Dat kan natuurlijk ook. Zie hieronder voor de mogelijkheden. 

  • Lessen op de buitenbanen van TVNV: Voor de maand oktober en indien het weer het toelaat t/m november is het mogelijk om lessen te boeken.
  • Lessen winterseizoen 2019/2020 in de Terwegenhal in Sassenheim: Vanaf oktober 2019 t/m maart 2020 kunnen er lessen geboekt worden. De Terwegenhal is slechts 15 minuten rijden vanuit Nieuw-Vennep. Via de A44, afslag Warmond, is het relatief makkelijk te bereiken.

Online tennisles boeken
Boek je eigen tennisles bij Intense Tennis via www.intensetennis.nl. Naast dat je er informatie over Jaap en Jaco vindt, is het vanaf nu ook mogelijk om je eigen les in te plannen bij de beide mannen. Klik op ‘Boek hier je les’ en je kunt zelf bepalen welke dag en welk tijdstip je graag les wilt hebben van Jaap of Jaco.

Wil je meer te weten komen over Intense Tennis of geïnteresseerd zijn in de trainingen die te volgen zijn en wat de mogelijkheden en kosten zijn, neem dan contact op met Intense Tennis:

Jaap Plugge
jaap@intensetennis.nl
06 26 12 03 13 

Jaco de Paauw 
jaco@intensetennis.nl 
06 28 65 34 93