Iedere maandagochtend: tossen

Wat zijn we blij dat iedereen zo enthousiast aan het tennissen is. De banen zijn vaak goed gevuld. De clubladder enkel en de clubladder dubbel zijn inmiddels gestart. Graag maken we hier nog reclame voor de maandagochtend toss.

Maandagochtend is tossochtend

Iedere maandagochtend van 09:15 uur kun je terecht voor een gezellige toss of rackettrekken voor zowel dames als heren. Riet Verlaan schudt de kaarten of de rackets en zo wordt er altijd met iemand anders gespeeld, heel verrassend! Vind je het leuk om mee te doen, dan zien we je graag maandagochtend vanaf 09:15 uur op het park. Aanmelden is niet nodig.