Noteer alvast in je agenda: Libéma Open 6 – 14 juni

Hét grastoernooi van Nederland in Rosmalen start dit jaar 6 juni en jij kunt daarbij zijn! De kaartverkoop is inmiddels gestart en jij krijgt als lid van TVNV 5 euro korting op een kaartje met onderstaande kortingscode. Daarnaast ontvangt de club 2 gratis vrijkaarten die begin mei worden verloot.

Kortingscode Libéma Open (Rosmalen)

Via de link kom je op het overzicht van de speeldagen. Na het kiezen van de dag vul je bij “Libéma Open 2020 – Club actie” de bovenstaande code in. Na het invullen van de code wordt de prijs meteen aangepast. De VIP-kaarten komen vanaf 5 weken voor het toernooi beschikbaar in de webshop.

Groundsmen gezocht

Mocht je nog de ambitie hebben om als vrijwilliger het Groundsmen team te versterken dan kan dat ook. Zie onderstaande oproep.

Meer over Libéma Open 2020