Oud Papier lopen

Oud Papier lopen
Deze zaterdag staan er weer 4 leden van TV Nieuw-Vennep zaterdagochtend op de oud papierwagen om zo geld voor de vereniging te verdienen. Wil jij ook een keer je cluppie helpen? Meld je aan door een mail te sturen naar communicatie@tvnieuwvennep.nl.

Aanmelden

Mail communicatie@tvnieuwvennep.nl of bel  Frank Alta (06-23727401). [table id=10 /]

Goed om te weten

• Minimale leeftijd is 18 jaar
  • Verzamelen zaterdagochtend 09:15 kantine voetbalvereniging DIOS
  • Duur van 09:15 tot ca 12:45 uur (je gaat per tweetal op 1 wagen)
  • Kun je niet, regel dan een vervanger van 18 jaar of ouder. Dat mag ook je buurman zijn. Niet opkomen dagen kost onze vereniging geld.

Aanmelden

Mail communicatie@tvnieuwvennep.nl of bel  Frank Alta (06-23727401).

Schema oud papier 2020

DatumNaamNaamNaamNaam
Zat. 3 oktoberLex Parree
Zat. 31 oktoberFrank Alta