Sponsoren

Tennisvereniging Nieuw-Vennep is trots op haar sponsors. Zij maken een belangrijk onderdeel uit van onze vereniging en mede dankzij de bijdrage van sponsoren zijn de vele activiteiten mogelijk. 

Waarom sponsoren?

Wilt u meer naamsbekendheid in de regio? Uw doelgroep bevindt zich ongetwijfeld onder onze leden en het publiek er omheen! Graag gaan wij gezamenlijk met u op zoek naar de beste sponsormogelijkheden voor uw bedrijf binnen Tennisvereniging Nieuw-Vennep.

Sponsormogelijkheden

Er zijn verschillende mogelijkheden op onze vereniging te sponsoren, onderstaand een verkort overzicht en zie daarnaast de sponsorbrochure voor meer informatie.

  • baanbordsponsor
  • doeksponsor
  • toernooisponsor
  • slide op het beeldscherm in sportkantine

Sponsoring van kleding

Het is voor bedrijven en leden mogelijk om een competitietennisteam te sponsoren met een mooi tenue. Dit kan bijvoorbeeld één van de selectieteams zijn, zowel jeugd als senioren, het eigen team of het team van uw kind.

Tennissen met uw bedrijf

U kunt vanuit uw bedrijf met collega’s of relaties een tennistoernooi organiseren bij TV Nieuw-Vennep. Indien gewenst, ontvangen wij u met ontbijt en/of verzorgen wij een uitgebreide lunch. Ook kan dat gecombineerd worden met een tennisclinic!

Contact

Wij staan open voor uw wensen en ideeën en maken graag een afspraak per mail via sponsoring@tvnieuwvennep.nl.