Activiteiten

Overzicht van de activiteiten bij TV Nieuw-Vennep. Staat jouw evenement er (nog) niet bij? Mail communicatie@tvnieuwvennep.nl.

mrt
14
za
De grote schoonmaakactie: clubhuis
mrt 14 @ 10:00 – 13:00
De grote schoonmaakactie: clubhuis

Zoals jullie hebben kunnen lezen en horen, zullen wij de exploitatie van ons clubhuis weer in eigen hand gaan nemen. Dat betekent ook dat wij zelf voor de algehele schoonmaak moeten gaan zorgen. Om het seizoen een goede start te geven, willen we op zaterdag 14 maart en zaterdag 21 maart ons clubhuis een grote schoonmaakbeurt geven. 

Daarom deze oproep aan jullie om ons te helpen. Want: het gezegde ” VELE HANDJES maken licht werk” gaat hier zeker op. Graag verwelkomen wij jullie op beide zaterdagen vanaf 10.00 uur in het clubhuis. Neem als het mogelijk is je eigen emmer mee.

Samen kunnen wij er dan voor zorgen het nieuwe seizoen met een schoon gevoel in te luiden.

Alvast heel veel dank namens de nieuwe barcommissie van ONZE tennisvereniging.

Tinie Baaij bar68@tvnieuwvennep.nl

mrt
21
za
De grote schoonmaakactie: clubhuis
mrt 21 @ 10:00 – 13:00
De grote schoonmaakactie: clubhuis
Zoals jullie hebben kunnen lezen en horen, zullen wij de exploitatie van ons clubhuis weer in eigen hand gaan nemen. Dat betekent ook dat wij zelf voor de algehele schoonmaak moeten gaan zorgen. Om het seizoen een goede start te geven, willen we op zaterdag 14 maart en zaterdag 21 maart ons clubhuis een grote schoonmaakbeurt geven.  Daarom deze oproep aan jullie om ons te helpen. Want: het gezegde ” VELE HANDJES maken licht werk” gaat hier zeker op. Graag verwelkomen wij jullie op beide zaterdagen vanaf 10.00 uur in het clubhuis. Neem als het mogelijk is je eigen emmer mee. Samen kunnen wij er dan voor zorgen het nieuwe seizoen met een schoon gevoel in te luiden. Alvast heel veel dank namens de nieuwe barcommissie van ONZE tennisvereniging. Tinie Baaij bar68@tvnieuwvennep.nl