Doe mee met de KNLTB voorjaarscompetitie 2022

Wat fijn dat we dit najaar weer competitie hebben kunnen spelen. Sommige teams zijn klaar, sommigen hebben nog een inhaalpartij staan. Op zaterdag 27 november, tijdens het slotfeest, huldigen we de kampioenen. De inschrijving voor het voorjaar staat alweer voor de deur. Jij doet toch ook weer mee? Opgeven kan tot en met 15 december.

Wijziging vrijdagavondcompetitie

Voor de vrijdagavond is er een belangrijke wijziging in het voorjaar. De KNLTB heeft de competitie zodanig opgesteld dat je om de week speelt (de ene week de heren en dames teams, de andere week de gemengd dubbel teams). De reden hierachter is de drukte op de vrijdagavond te reguleren en groei mogelijk te maken. Je speelt hierdoor echter vijf speeldagen in plaats van zeven.

Aanmelden uiterlijk 15 december

De captains kunnen hun team aanmelden door een mail te sturen naar competitie@tvnieuwvennep.nl. Dit geldt ook wanneer je geen team hebt en je wilt aansluiten bij een team of als invaller wil spelen. Dan gaan wij ons best voor je doen. In een team zijn ten minste 5 spelers aanwezig. De voorkeur is meer, want er is flink ingevallen. Voor aanmeldingen hebben we de volgende gegevens nodig: Namen, bondsnummers, speelsterktes, de dag en de competitiesoort. Voor de startende tennisser is er de 8/9 competitie. Hiervoor heb je een team nodig van ten minste 3 spelers. Je kunt je opgeven tot en met 15 december!

Belangrijk: Speel je competitie, dan draai je met je team ook een bardienst tijdens de competitie (niet afkoopbaar).

Contactpersonen

Ingrid van Gerwen (doordeweekse competities)
Paul van Lingen (zaterdagcompetities)
Yvonne van Everdingen (VCL zondagcompetities).
Mail: competitie@tvnieuwvennep.nl

Meer informatie

Speeldata voorjaarscompetitie 2022 (KNLTB)
Speeldata zomeravond competitie 2022 (KNLTB)
Competitie mogelijkheden (aanbod) voorjaar 2022 (KNLTB)

Plaats een reactie