Tennisladder weer van start

De KNLTB heeft haar advies voor club interne wedstrijden aangepast waardoor de tennis- of clubladder van SportConnexions vanaf maandag 19 april weer van start kan gaan. Meedoen kan op ieder moment. Nu of later in het seizoen.

Aanmelden Clubladder enkel
Aanmelden Clubladder dubbel

De KNLTB schrijft in haar advies van 9 april: ‘Om in deze periode tegemoet te komen aan de toenemende wens van spelers om naast vrij spelen en trainen ook meer onderlinge vriendschappelijke wedstrijden op de club te spelen, is het mogelijk diverse communicatietools in te zetten om speelmaatjes te vinden, speelafspraken en baanreserveringen te maken.’

Eerste ronde start maandag 19 april

Sportconnexions zal de Nederlandse tennisladders die nog niet waren gestart op maandag 19 april starten. Deelnemers van vorig seizoen ontvangen woensdag 14 april bericht. Je kunt eenvoudig de eerste rondes pauzeren of tijdelijk uitschrijven.

Meer over de clubladder van Sportconnexions