Update corona maatregelen; nieuws dinsdag 13 oktober

Op dinsdag 13 oktober zijn er nieuwe maatregelen aangekondigd. Deze maatregelen zijn strenger om de corona verspreiding tegen te gaan.

Wat verandert er bij onze club:

• De KNTLB Competitie 2020 is helaas per direct beëindigd;
  • De laatste tennislessen voor leden boven de 18 kunnen plaatsvinden met een maximale groepsgrootte van 4 (exclusief trainer).

Wat blijft:

• Spelers zijn alleen welkom op de vereniging op het tijdstip dat ze een baan gereserveerd hebben (via de KNLTB clubapp) of training hebben;
  • Volwassenen vanaf 18 jaar houden altijd 1.5 meter afstand van elkaar, zowel op- als naast de baan;
  • Je kunt blijven vrij spelen; enkelen en dubbelen. Bij dubbelspel: neem voldoende afstand (racketlengte), laat een bal gaan wanneer je te dicht bij elkaar komt, geef geen high fives  en wissel met de klok mee;
  • Kom 5 minuten voor aanvang van de training of vrij spelen naar het park en verlaat het park direct na je tennisles of het vrijspelen;
  • De kantine, het terras, de kleedkamers en douches zijn gesloten;
  • Toiletten zijn open;
  • Toeschouwers zijn helaas niet welkom;
  • Wanneer er tijdens vrij spel of training door jeugd tot 18 jaar samen met volwassenen vanaf 18 jaar wordt gespeeld dan gelden de regels voor volwassenen. Dus groepsgrootte van maximaal 4 en altijd 1.5 afstand tot elkaar houden.

Tot 1 november kan er worden gespeeld op ons park.

Er is volop speelruimte op vrijdagavond en in de weekenden, nu de competitie gestopt is.

Speel je doordeweeks ’s avonds, reserveer dan voor 18.00 uur. Zo kan degene die de lampen aandoet, rekening houden met de geplande baanreserveringen.

Ondanks alle maatregelen, nog veel speelplezier de komende weken!

Kom alleen als je geen corona gerelateerde klachten hebt.

Kijk hier voor meer informatie van de KNLTB.