Rectificatie opening terras en uitgifte consumpties

Helaas moeten wij mededelen dat de eerder verstrekte informatie over het openstellen van het terras en de mogelijkheid van uitgifte van consumpties op het terras onjuist blijkt te zijn.

Omdat wat ons betreft een aantal paragrafen in de betreffende noodverordening niet helemaal duidelijk was, hebben wij diverse keren met de gemeente gebeld om opheldering te krijgen hierover. Steeds was het antwoord duidelijk, namelijk dat wij per 1 juni weer consumpties mochten serveren op het terras. Nu blijkt toch dat deze informatie niet klopte en dat wij als “para-commerciële” instelling tot nader order gesloten dienen te blijven. Het wordt als volgt door de gemeente omschreven:

“Commerciële horecagelegenheden bij of op sportaccommodaties mogen onder de in dit artikel genoemde voorwaarden wel open voor gasten. Eet- en drinkgelegenheden bij buitensportvoorzieningen die worden geëxploiteerd door een para commerciële rechtspersoon blijven gesloten.”

We zullen dus nog even geduld moeten hebben tot nadere berichtgeving, maar sowieso tot 1 juli a.s. zolang er tussentijds geen nieuwe versoepelingen doorgevoerd worden vanuit de overheid.

Bedankt voor je begrip en wij verzoeken iedereen zich te blijven houden aan de 1.5 meter maatregel en de overige eerder gecommuniceerde nog geldende ‘corona maatregelen’.

Rogier Liefbroer
Namens het bestuur TVNV

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *