Adamas Benefiet tennistoernooi bij TC de Kikkers

Graag maken we reclame voor het benefiet tennistoernooi van TC de Kikkers op zaterdag 6 juli. Niet alleen om dat het daar ook fijn tennissen is maar vooral ook omdat de gehele opbrengst van dit benefiettoernooi ten goede komt aan het Adamas Inloophuis in Nieuw-Vennep.

Wie kan er meedoen?
Iedereen vanaf 17 jaar kan zich aanmelden. Je hoeft geen lid te zijn van een tennisvereniging. Er wordt ingeschreven als koppel voor de damesdubbel, herendubbel of gemengd dubbel. Het niveau waarop gespeeld wordt kan zelf gekozen worden: beginners, niveau 8, 7 of niveau combi 5/6. Koppels spelen over de gehele dag verspreid wedstrijden. 

Het toernooi is van 12.00 tot 17.00 uur. Je speelt minimaal 3 wedstrijden. Rond 17 uur is er een loterij waar fantastische prijzen te winnen zijn. De dag sluiten we af met een heerlijke barbecue. Aan de barbecue kunnen ook mensen deelnemen die niet getennist hebben!  

Inschrijven
Inschrijven kan tot en met zondag 30 juni voor het tennistoernooi en de barbecue. Deelname zonder barbecue kost € 17,50- per persoon inclusief een kopje koffie of thee bij binnenkomst.  Deelname inclusief barbecue kost € 25.00 per persoon. Mensen die alleen aan komen moedigen en wel mee willen barbecueën, betalen € 10,00 per persoon. Schrijf je je in voor de BBQ op de dag zelf dan vragen we € 12,50 per persoon.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *