Klussen voor het HOT

Er is de afgelopen periode weer een hoop geklust op het park. Dank aan al die vrijwilligers die er voor zorgen dat ons park er weer netjes bij ligt tijdens het open toernooi (HOT & HOT50+) welke vanaf zaterdag 4 augustus van start gaat.

Als een dolle over het gras

Als je een vriendelijke dame ziet rondrijden op een gemotoriseerde grasmaaier op ons park dan is dat vast Mirjam Snoeks. Gewoon vriendelijk teruglachen en snel op zij springen. Mirjam gaat namelijk als een dolle over de grasmat en daar zijn wij bijzonder blij mee!

Sponsordoeken

Ook zijn er door de klussers Aad, Dirk-Jan, Albert, Chris, Evert, Ilse en Rogier de nieuwe sponsordoeken en borden geplaatst van onze nieuwe sponsors Coney en CTS-group geplaatst. Met zowel de klussers als deze sponsors zijn we natuurlijk bijzonder blij!

Buitenlampjes terras

Albert en Paul (Technisch Bureau P. Maerten) bedankt voor het repareren en installeren van de buitenlampjes!  Het is al weer even geleden maar nu de dagen al weer wat korter worden, kunnen we meer genieten van deze sfeervolle lampjes voor het terras.