Rob van der Geest Sport 2000 neemt Tienstra Sport over

Tienstra Sport, al 38 jaar een begrip in Nieuw-Vennep, wordt overgenomen door Rob van der Geest Sport 2000. Het laatst genoemde bedrijf heeft fysieke winkels in Roelofarendsveen, ’s-Gravenzande en Nieuw-Vennep. Door de overname neemt Sport 2000 onder andere het sponsorcontract over van TV Nieuw-Vennep. Vanwege de overname zal Sport 2000 met een kraam aanwezig zijn op toekomstige toernooien.  Eventueel gewonnen cadeaubonnen kunnen besteed worden bij Sport 2000 op de eerste verdieping in de symfonie.

Wat betreft de huidige locatie van Tienstra Sport; men heeft ervoor gekozen om vanwege het lopende huurcontract van Tienstra Sport, de winkel nog een half jaar (tot 1 februari 2018) open te houden. Daarna zal de winkel sluiten en zal de focus volledig komen te liggen op de huidige winkel van Rob v.d. Geest, die inmiddels ook al 14 jaar is gevestigd in het winkelcentrum de Symfonie te Nieuw-Vennep. Voorheen gevestigd op de begane grond, inmiddels 4 jaar gevestigd op de eerste verdieping.

Tijdelijke outlet vanaf half augustus

De outlet (in het oude pand van Tienstra Sport) zal op 17 augustus worden geopend door Sport 2000. Sportschoenen en sportkleding zullen tot 70% afgeprijsd zijn. De outlet is vanaf half augustus wekelijks van woensdag t/m zaterdag geopend.

Plaats een reactie